Software op maat

Sinds 2006 hebben we diverse webapplicaties en apps ontwikkeld voor uiteenlopende bedrijven en organisaties in Nederland, België en Duitsland. Hierbij loopt creativiteit, innovatie, verantwoordelijkheid en humor als een rode draad door alle projecten en worden we door onze klanten vaker gezien als collega dan als leverancier, en daar zijn wij met zijn allen harstikke trots op.

1. Strategie

Aan een succesvolle software implementatie gaat eerst een degelijk vooronderzoek af. Voordat we daadwerkelijk iets creëren, willen we jou en jouw organisatie leren kennen waardoor we een goed beeld krijgen van de gewenste oplossing. Zodra we dezelde ideeën hebben over de oplossing dan pas definiëren we samen de route om daar te komen. Hierbij zijn transparantie en goede communicatie de steekwoorden die we gebruiken om verrassingen en teleurstellingen achteraf te voorkomen.

2. Design

Wij vinden het enorm belangrijk dat onze producten gebruikersvriendelijk en prettig werken. Hoe het eruit ziet, hoe intuïtief iets werkt en misschien zelfs ook nog hoe het ruikt en voelt bepaalt in grote mate het succes van een software oplossing! Hierbij proberen we om op alle details te letten waarbij de eisen en wensen van jou als eindgebruikers onmisbaar zijn! Dat in combinatie met de kennis en kunde van onze designers & ontwikkelaars resulteert in de juiste mix.

3. Develop

Onze developers weten dat onze oplossingen faciliterend en ondersteunend moeten zijn aan uw bedrijfsprocessen maar tegelijkertijd flexibel genoeg moeten zijn om mee te kunnen groeien met een steeds veranderende maatschappij, regelgeving en uw organisatie! Door een pragmatische benadering zijn wij in staat om complexe vraagstukken op- en aan te pakken. Vervolgens zorgen wij voor een passende en werkende totaal oplossing.

No-nonsense werkwijze

Bij voorkeur gaan we zo snel mogelijk, met jou, aan de slag met het bouwen van prototypes. Gedurende dit traject krijgen we graag feedback van jou, waardoor we snel kunnen (bij)sturen. Gedurende het proces willen wij volledig transparant zijn en strevenen wij altijd naar een duidelijke begin- en eindtijd. Zo kom je niet voor ongewenste verassingen te staan.

Vector4

  • Dr. Ariënstraat 4, 6133XD SITTARD
  • +31 (0)6 53 83 1000
  • Google Maps